Netzi aasta oodatuim sündmus - Weekend Festival Baltic 2016

Oh, kui pikalt ma ootasin seda aega, et oleks ometi august, Pärnu, melu ja tümm. Ma reaalselt enne tööle minekut lasin iga hommik kütte tümakat - silme ees suur lava, vali muss ja lihtsalt hingetuks tantsimine. Ja see aeg oli lõpuks OMETI käes. Kruiisisime rahvaga päev varem Pärnu (pooled meist läksid Intsikurmule), tsillisime ringi, tutvusime linnaga, ööbisime kortermaja pööningul, tegime katusel vessarit, nautsime vaadet, naersime palju ja olime lihtsalt õnnelikud lapsed, öö lähendes sattusime kogemata ka veel Sunseti, kus täiega kütet lasti -  reivisime veidi, aga me olime vaprad ning läksime varakult koju, et ikka järgnevateks päevadeks energiat säästa.







Järgmisel päeval sadas kenasti padukat, kui meid see ei heidutanud - süda põksis erutusest sees ning suur ootus oli silme ees. Võtsime pööningult oma kompsud kaasa ning läksime oma weekendi apartmentisse. Seal ootas meid ees juba soome rahvas ja mis seals ikka - pidu võis alata! Sõime, pesime, tegime meigid, valisime outfitid, lürpisime melujooki kuniks oli aeg festivaliala poole kõmpida. PS! Meil kukkus suur õnn ka sülle, s.t meie weekendi kodu oli pmst sissepääsu kõrval, niiet bass käis meie maja alt kogu aeg läbi, mis siis hoidis meil peo vibra kenasti sees ja mis seal salata, sinna jõudmine võttis vaid mõne minuti. Igatahes, kuuldavasti oli piletivahetuses suur järjekord, ootamine ja jamamine, kus siis läks üks kena tunnike, et käepael kätte saada. Uskumatu, kui palju negatiivsust seal võis kohata - me oleme kõik samas suures supis ja peame ootama seal, aga ikka peavad mingid juhmakad seal tohutult trügima ja sõimlema ning vinguma. Lepi olukorraga, kulla kaaskannataja, suhtle inimestega, laula ja be cool! Eriti äge oli see, kus mo peokaasa sai tahtmatu lükkamise ees sõimata ning tüdruk rõhutas, et MA JUST OSTSIN ENDALE VALGED TOSSUD, MIDA SA TEED ******!! Jeh, see kena, et sa ostsid sellise festivali jaoks valged tossud, jep... Igatahes kunagi saime ala sisse ja siis tantsisime palju ja väga väga väga tore oli. (Kui välja jätta see, et pealava sai eelmisel ööl kannatada ning mõned tähtsad esinejad nagu KNIFE PARTY canceldasid.) Aga ei ole hullu, ehk läheb teinekord paremini. Meil oli vahva ikka, sõitsime vaaterattaga ja puha. Öösel pani esimesele päevale kõva punkti Avicii ning teise päeva ootus võis alata.








Teine päev oli see kõige kõvem päev, kus siis ma ootasin Showteki, Garrixit ja Tiestot. Ohjah pole sõnu, kõik olid nii head - suur süda. Aga eks selle kõige räigema paugu mo meelest pani ikka Tiesto. See oli täiesti enneolematu feeling - tugev padukas, ilutulestik, rets küte, rand, tuhanded inimesed samamoodi nautimas, ja siis oled seal massi sees ja lihtsalt tantsid kõik endast välja.. 



Pärast Garrixit veidi märg.

Ja pärast Tiestot täiesti soaking wet pandad :D:D.

Viimasel päeval tsillisime veel Pärnu vahel ringi, ostsime hääd süüa ning mis seals ikka, hakkasime taas end ette valmistama peoks. Mu listis olid Pep & Rash , Wildstylez, Tungevaag & Raaban ning Dmitri Vegas & Like Mike. Kõik olid taas vägevad ja andsid endast kõik, kuigi TR'i ajaks oli mul eikusagilt tulnud raske uni ja siis ma lihtsal tiksusin seal. Aga sellest sain mingi hetk üle ja reiv jätkus. Oeh, ma juba nii väga ootan järgmist aastat :D



Oeh, see värskelt suitsutatud forell was made in heaven ja oli nii hea kosutus pärast rasket ööd :D.




Sain nüüd mõneks ajaks kõik negatiivse enda seest välja tantsitud ning üleüldiselt tervem tunne on ka. Uskumatu, et miski nii tugevalt mõjutab, aga nii on. Terves kehas, terve vaim ning pealekauba õnnelik ka veel ♥♥♥.


Kohtumiseni Pärnus 2017 !

Kommentaarid