Lepz vö

Nonnii, nüüd saan ametlikult ainult eksamiteks öppima hakata, sest sain muusika asjadega ühele poole! Kell on alles pool viis ja mul pole midagi teha. Õhtul on küll plaan minna rullatama, aga see ju õhtul -.-. Otseselt ei viitsi õppida ka, samas peaks kirjandust vaatama, kuigi ma jätsin selle lõpuni tegemise nädalavahetusse. Et siis, igaav :D lepsz noh.

Peauuringu vastused sain ka teada, ütleme nii, et poolikult hea vastuse sain. Kõik neurooloogiliselt korras, kuid kõrva juures avastati midagi, mida nüüd hakati uurima. Ootan siis jälle tulemusi. Aint ootaks ja ootaks.. Selle jutu peale tuli kohe uni, et siis peaks tegema pisikese lõunauinaku ja hiljem sportima. Sounds good.

Ja homme on üks viimaseid meie kabareesid! Kes tahab veel meie klubimussi täis show'd näha, siis hüpaku kohale, mõnus sissejuhatus nädalavahetusele ju. Ja kindlasti saab palju nalja, sest ei mäleta eriti kavu. Mul läheb kindlasti palju sassi igatahes. Let's have some fun !

Pean ikka ütlema, et suvi tuleb aina lähemale, tal varbad juba üle ukseläve. Nädal vaja aint koolis käia ju veel. Ning uskumatu, kui kiiresti see aasta on läinud, nagu tõesti kiiresti. Alles oli 1.september ning meie kabareed polnud veel olemaski ja kõik olid siis veel 17 ka. Nüüd juba kabaree läbi ning enamus 18 juba -.-. Mul veel 100 000 päeva sinna aegaaa. aga eks see tuleb sama kiiresti :D.. vist..

Summer sun, summer breeze , summer freedom, summer party, summer sea -  soon ours.





Kommentaarid