Absolute chill

Eile oli chill. Genza juures söime snäkke ja vaatasime filme.. ´´Death Tunnel`` oli üks nendest, no täielik bullshit, tundus küll nagu  oleks hullem õudukas, aga no.. take it from the fingerr. Jäin seal magama ja ärkasin 6st, siis Genzz saatis mo kojuu. Õues oli juba valge, samas vaikne. Tänavanurkadel inimesed juba askeldasid: kes hakkas posti laiale viima, kes pühkis kõnniteid.. Ainuke rõve oli see, et lokaali esine oli okset ja sülge täis, ökaa.

Hommikul oli kohutav mase, pole ammu sellist olnud, kuid see läks vaikselt minema, samas pole veel täielikult kadunud. Nats aega tagasi tegin praekartulit kanaga ja kõrvale jõin külma piima.. Nüüd lähen tsillin veel teleka ees ning siis teen ühe aroomilise ja mõnusa vanni, sest kael on kange ja keha vaja lõõgastust. Õhtuks mõtlesin, et vaatan The Touristi veel korralikult läbi ning plaanis on ka šokolaadijäätist osta ning seda näost sisse ajada. Ehk siis absoluutne lebo päev..

Täna kuulasin esimest korda Nicki Minaj'd. Mulle isegi meeldis ta laul ning lisasin oma youtuubi konto favoriitidesse.. huvitav jällegi, ma arvasin, et ta ei hakka mulle never meeldima, aga miski selles räpis köitis mind :D. Laulu nimi on ´´Moment 4 life´´.

Kommentaarid