Paranormal 2

Good Afternoon, buddies! No uskuge või mitte, mind tõesti jälitab keegi :O. Jõudsin öösel kell 5 koju, päris väsind olin ning kukkusin kohe voodisse magama. Ärkasin kell 1 üles, panin hommikumantli selga, sõin ning siis läksin ennast korda tegema, hakkasin riideid vahetama ja whaaaat, mingid punased kriipsud ja kraapsud olid kõri juures ja kaela peal, või noh natuke allpool, no mismõttes. Kass küll seda teha ei saand, sest nad ei retsi niimoodi ning kui oleks ka retsind, siis kass ei oleks neid niii palju teinud. Tõesti ei saa aru, mis kellelgi mo vastu on, ming deprekas ghost vist :S.

Muidu eile olin G'ga. Vaatasime BURLESQUE'i. Nagu arvata oli, siis mega film. Tantsud head, Christina hääl over the top, L.A panoraamvaated ja need lummavad kostüümid ja make up'id, brilliant. Ainus asi mis ei meeldind oli Aguilera iseloom seal filmis, no ikka kenasti käis vastu :D. Muidu süžee ja värgid oli suurepärased ning soovitan kindlasti vaadata. Ja lõpus oli muidugi grand finale: Show me how you burlesque, mo kava laul  ju kabarees :D. Vaatasime veel The Switchi, kus üks peategelastest Jennifer Aniston. Nii nupsi film, ja uskumatult nunnu pisike poiss oli ka, suuurte šokolaadi silmadega :). Aa ja Sae vaatasime ka lõpuni, tõesti jõhker movie ikka, kena psühho peab neid ´´mängusid´´ ikka välja mõtlema, aga mis siis, ikka mulle meeldivad need osad :D.

Koju tulles kukkusime Gentziga diva juures, kõigepealt ma, siis ta, ja jälle ma, no lihtsalt täiesti selili, so funny. See on see, kui maa on jääs ja värske lumi peal on, kena petekas :d

Täna külastasin korra AG'd ka, ostsin musta sooja kampsuni ja valge pitspluusi, Eku ütles et, oooh nii ilus kampsun. Haahaa to him. 

Täna teeme popcorni, ja vaatame Eesti Laulu, kena nv'd ;)


nummu

okei, siin on tüübil kaela peal kaks kriimustust, aga korrutage neid kümnega :D ja kaela keskel




Kommentaarid