OMJC

no yooooo, milline kole hommik täna on. Õues on kõik nii märg, rõvedalt hall ja peale selle tilgub ka kogu aeg, no milleks.. aa,  tegelt tean; isegi ilm on selle vastu, et homme kool algab. Täiesti masendav, koool. Harjumatu ju.  Ärkan hommikul kell 7, ja lähen kooli. Väkk, võiks juba olla aasta 2012 juuli, kus olen vabanenud kõigest sellest ning saaks lõpuks oma elu ja möllu peale minna. AGA tulgem tagasi reaalsusesse, poolteist aastat veel siin ning homme lihtsalt peab end kooli tassima - edu kõigile sel raskel hetkel.

Üleile käisin Velve juures, päris mõnus õhkkond oli seal, sain oma imekaunite pliksidega naerda ja rääkida ning head mussi kuulata. Pärast G saatis mo koju (küll mul on ikka tubli mees, kes mind iga päev koju viib) ning siis läksin magama. Eile olime meil, tegin vahemerelist kana ja G tegi ahjukartuleid, päris normaalne oli, kuigi päris palju  läks sassi :D Sõime ära siis vaatasime filme. Esimesena vaatasime siukest asja nagu ´´Buried``, terve film oli ainult ühes tegevupaigas - puukirstus. Vahepeal kisus igavaks, aga mo meelest oli tegelt päris põnev, aga täiesti kurb ka :(. Siis Eku pani pärast seda sellise filmi nagu ´´The Other Guys´´, kena feil film, see oli enda arust täis nalju, aga need olid täiesti mõttetud naljad ja näitlejad olid ka lamedad. KUIGI Ekul oli väga naljakas, aga tal ongi imelik huumorimeel ja kahtlane mõttemaailm, haaha :D. Siis tuli juba unekas, kell 3-4 öösel ning oli magaminek.

Tänasest peab küll viimast võtma, aga no mida teha.. Normaalset kino meil pole nagu Tlnas, muidu läheks sinna, õgiks popkorni ja jooks cokat, naudiks filmi, mõnuuuus. Aga ei saa ju. Okei, äkki G'l on mõni fabulous mõte, will see.

´´Buried´´

mm, coke

niisama mõnus, selle halli päeva kõrvale

Kommentaarid